Jobb


Rekrytering av personal för sommaren 2024 pågår. Läs texten nedan innan du skickar din ansökan. Vi kommer kontakta alla sökande under mars.

Kvarnparksbadet är en av kommunens största arbetsgivare för feriearbetande ungdomar. Varje säsong kan vi erbjuda uppemot 30 ungdomar sommarjobb längre eller kortare perioder. Inför varje säsong söker vi badvakter och simskolepersonal, cafépersonal och entrévärdar.

Badvakt och simskolepersonal:
Kvarnparksbadet ställer höga krav på säkerhet i bassängområdet. För att jobba som badvakt hos oss måste du vara 18 år fyllda och det är meriterande om du har genomgått kurser i till exempel livräddning, sjukvård och hjärt-lungräddning. Arbetet innefattar förutom att bevaka bassängområdet städning av omklädningsrum, assistans vid märkestagning och naturligtvis att ge våra badgäster ett trevligt bemötande.

Simskolepersonal:
Kvarnparksbadets simskola för barn pågår under förmiddagarna hela sommaren. Du kan vara anställd för att arbeta som badvakt och i simskolan, men du kan också söka arbete endast som badvakt eller simskolepersonal. För att arbeta i simskolan vill vi att du genomgått simlärarutbildning. Du måste självklart vara tålmodig samt en god pedagog. Vill du förutom Kvarnparksbadets ordinarie simskola engagera dig i att ge våra medlemmar privatlektioner samt arrangera kurser i vuxencrawl så ser vi mycket positivt på det.

Cafépersonal:
I Kvarnparksbadets café säljer vi självklart godis, glass och dryck men vi serverar också ett antal rätter såsom rostbiff med potatissallad, korv med mos och pannkakor med sylt och grädde. Arbetet i vårt café ställer höga krav på såväl känsla för service och bemötande samt hygien. Soliga dagar kan arbetet vara stressigt med långa köer. I arbetet ingår städning såväl i caféet/köket som utanför. Tidigare kassavana samt erfarenhet av likande arbete är givetvis meriterande. Vi vill att du fyllt 16 år för att jobba i caféet.

Entrévärd:
I arbetet som entrévärd ingår samma uppgifter som för cafépersonal. Dessutom tar du emot och tar betalt av våra gäster. Du registrerar också våra nya medlemmar samt besvarar allehanda frågor om badet.

Jobbansökan skickas till jobb@kvarnparksbadet.org

Har du andra idéer? Kontakta oss!

Comments are closed.