Info-4 Sommaren 2020

Uppdatering om det aktuella läget på Kvarnparksbadet

Efter en vecka med högsommarvärme fungerar det mesta väl på badet. Badgästerna följer folkhälsomyndighetens rekommendationer att hålla avstånd samt förstärkt hand- och kroppshygien.

En del besökare har inte med sig entrékortet, som är en förutsättning för att bli insläppt. Väldigt många missar att registrera kortet när de ska lämna badet. Entré och utgångsregistreringen är viktigt för att vi ska ha pålitliga uppgifter om antalet samtidiga besökare. Hjälp oss undvika strikta restriktioner, Dra korten vid ingång och utgång!

Badet har under veckan drabbats av ett omfattande stopp i avloppet, orsakat av nedspolade hygienartiklar i toaletten. Tamponger, Bindor och liknande får absolut inte spolas ner i toaletten. Använd sopkorg eller därtill avsedda plastpåsar.

Att du som vuxen alltid är ansvarig för dina barn är en självklarhet!
LÄMNA ALDRIG NÅGONSIN ICKE SIMKUNNIGA UTAN TILLSYN!
Badvakterna har redan tvingats hoppa i vattnet, flera gånger, för att plocka upp icke simkunniga små barn pga ouppmärksamhet från vuxna. När du kommer till badet,
sätt mobilen på “BADLÄGE” och håll istället aktiv uppsikt på dina barn, i bassängerna och omklädningsrum/dusch samt bastu.

Vi vill ha badsäkerhet, trygghet samt en trevlig badupplevelse för alla!
Tillsammans kan vi hjälpas åt i vår gemensamma sommaroas.

/Styrelsen

Comments are closed.